Aan de slag als modelleur bij Heembeton

Een baan, waarin onze kersverse collega Mandy Werker zich verder kan ontwikkelen én al haar kennis in praktijk kan brengen, daar was ze naar op zoek. Voor een vaste partner van Heembeton, Or-Quest was dit geen probleem, want luisteren naar de wensen van de kandidaat is waar het bij deze partij om draait.

Sinds begin oktober is Mandy daarom gestart bij Heembeton. In haar nieuwe functie houdt zij zich bezig met het modelleren van diverse projecten. “Als modelleur ben je eigenlijk de hele dag aan het puzzelen en in mijn geval met prefab beton, dat maakt mijn functie erg uitdagend, maar vooral heel leuk!” aldus Mandy.

Een spannende stap met veel uitdagingen
Zo vertelt Mandy enthousiast verder: “Een nieuwe stap zetten in iets waar je nog niet veel ervaring mee hebt, is altijd spannend. Toen ik bij Heembeton binnen kwam, voelde ik mij direct welkom. Ik heb veel leuke collega’s die mij altijd willen helpen. Binnen de organisatie staan ze open voor veranderingen en mag ik meedenken. Dit vind ik erg belangrijk, want het laat je voelen dat je gewaardeerd wordt. Op dit moment zit ik nog in mijn inwerktraject, hierdoor word ik bij veel projecten betrokken. Zo hou ik mij bezig met het modelleren van veel verschillende woningen, erg afwisselend!”

Stappen nemen en mezelf blijven ontwikkelen
“In 2012 heb ik mijn Havo afgerond en ben daarna begonnen aan de hbo-opleiding Bouwkunde. Hierna ben ik aan het werk gegaan bij een opleidingsinstituut voor makelaars en taxateurs. Binnen deze organisatie had ik een veelzijdige functie maar kon ik mijn opgedane kennis niet echt optimaal benutten. Vandaar dat ik naar Or-Quest ben toegestapt met de vraag of zij een functie voor mij hadden waarin ik al mijn kennis in de praktijk kon toepassen. ”

Een veelzijdige functie in een fijne werkomgeving
“Heembeton is een leverancier in prefab beton daarnaast bieden wij ook de montage en extra service aan. Doordat wij deze onderdelen op onze locatie maken kunnen wij zorgen dat een huis al in één dag staat. Als modelleur heb ik in dit proces een belangrijke taak. Als ik de tekeningen niet volgens de juiste regels heb gemaakt kunnen er grote fouten voorkomen in het verdere proces. Dit maakt mijn functie veelzijdig en uitdagend.”