Aan het werk in tijden van Corona

“Gelukkig kunnen wij wel blijven produceren en leveren, zodat onze klanten op tijd hun prefab wanden en casco’s ontvangen.”

Wij zijn met zijn allen heel snel in een nieuwe onzekere situatie terecht gekomen. Het Corona-virus zorgt dat wij, net als iedereen in Nederland, anders te werk moeten gaan. Gelukkig kunnen wij wel blijven produceren en leveren, zodat onze klanten op tijd hun prefab wanden en casco’s ontvangen.

Zorg voor onze medewerkers

Onze eerste zorg ligt bij de verantwoordelijkheid die wij dragen voor onze medewerkers. Wij leven de richtlijnen van de RIVM strikt na. Medewerkers werken waar mogelijk thuis; we bellen en skypen, gaan zo min mogelijk op pad en mijden fysiek contact. Alleen de meest belangrijke vergaderingen, zoals die over veiligheid, blijven gehandhaafd.

“Het levert ook leuke vergadermomenten op!”

Al gaat dit natuurlijk niet op voor onze productiemedewerkers; zij zijn wel fysiek aanwezig. In onze fabrieken in Veenoord en Lelystad hebben wij daarom allerlei maatregelen genomen, zoals het 1,5 meter afstand van elkaar houden tijdens het werk. Het eten in de kantine en het omkleden voor en na het werk gebeurt in shifts, zodat er genoeg ruimte is om de 1,5 meter afstand te houden. Dit betekent helaas ook dat de soep tijdens de lunch is stopgezet en dat we daarnaast constant met schoonmaakdoekjes en – middelen bezig zijn.

Het levert ook leuke vergadermomenten op. Door in een grote kring te gaan staan met genoeg ruimte tussen elkaar konden we toch met 20 mensen deze bijzondere situatie persoonlijk bespreken.

Dit zijn momenten die we niet snel vergeten.

Leveren zonder vertragingen

Met deze maatregelen willen we voorkomen dat onze medewerkers ziek worden. Daarnaast zorgen deze stappen dat wij de afspraken met onze klanten kunnen nakomen. De productie draait en de leveringen gaan gewoon door. We lopen nog op planning en hebben een kleine voorraad opgebouwd, zodat we ook de komende tijd zonder grote problemen aan de leverafspraken kunnen voldoen.

“Onze chauffeurs en montageploegen blijven ook aan het werk. Alleen het gezamenlijk kop koffie drinken of het gezellig praatje op de bouwplaats zit er helaas even niet in.”

 

Vragen over leveringen, de montage of andere zaken?

Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Schroom niet, we horen graag als er onduidelijkheden zijn. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0591- 551 763.

Direct contact