Eerste Heembeton Appartementen Vloeren uitgeleverd

Bébouw Midreth is gestart met het innovatieve Heembeton vloersysteem voor appartementen complexen. Op het werk van uitvoerder Barry Plomp is men vol lof over de appartementenvloer. Een massieve voorgespannen vloer, met een breedte van 3 meter waardoor er minder platen per vloerveld nodig zijn! Dus minder hijsbewegingen wat een tijdsbesparing oplevert tot 50% tijdens de montage.

Dit innovatieve vloersysteem is ontwikkeld voor alle bouwmethoden, van kalkzandsteen tot prefab beton, wat leidt tot een efficiënte bouwmethode met minder faalkosten.

Een ander groot voordeel is de hoge geluidsisolatie door zijn massa, hierdoor is geen zwevende dekvloer nodig, dus een flinke materiaal besparing. Verder geeft de vloer een grote flexibiliteit met betrekking tot de W-installatie in de ontwerpfase doordat de vloer is voorzien van sleufsparingen op elke gewenste plek en afmeting. Balkons en galerijen kunnen eenvoudig worden gekoppeld door middel van de ISO-korf van Schock, waardoor consoles of kolommen niet meer nodig zijn.

Ook is geen tijdelijke onderstempeling meer nodig, want de balkons worden middels bouten en moeren verbonden.