Heembeton appartementenvloer voorzien van riolering, ventilatie en elektra

Voor aannemer Bot Bouw uit Heerhugowaard gaan we de verdiepingsvloeren leveren voor een woontoren van 20 verdiepingen van woonstichting Lieven de Key uit Amsterdam. Dit doen wij vanuit ons appartementenconcept.

 

De productie vindt plaats op de voorgespannen banen in Veenoord, de engineering wordt gedaan door adviesbureau Brekelmans. Het bijzondere aan dit project is, dat we voor Bot Bouw de leidingen voor riolering, ventilatie en elektra gaan instorten in de fabriek, zodat op de bouwplaats alleen nog de vloerverwarming in de dekvloer moet worden aangebracht.

 

 

 

 

 

De installateur voor riolering/ventilatie is Spindler Installatietechniek uit Rotterdam, zij leveren ons de sets prefab aan. Voor de elektra werken we samen met Pipelife en Blom Elektrotechniek. In september zullen we de eerste vloeren uitleveren. Al met al een mooie samenwerking.

Meer weten over dit project of over onze activiteiten, neem dan contact op met onze accountmanagers: Bianca Hofstee, Paul van der Munnik, Harry Sterenberg of Gosé Schepers.

Samen bouwen wij de toekomst.