01. Gratis projectscan

Wil je weten of jouw project geschikt is voor bouwen met prefab beton? Wij voeren een gratis scan uit; binnen twee weken ontvang je een volledig ontwerpadvies. Met deze volledige bouwkundige beoordeling kun je snel en eenvoudig bepalen of prefab de juiste keuze is voor jouw bouwplan.

02. Calculatie & offerte

Na de offerte-aanvraag voeren wij naar aanleiding van het ontwerpadvies calculaties uit. Hierin kunnen wij verschillende onderdelen meenemen in de prijs. Dit zijn bijvoorbeeld de ribcassette vloeren voor de begane grond en de kanaalplaat vloeren voor de verdiepingen. Maar ook de isolatie en de kozijnen kunnen wij vooraf monteren.

03. Projectvoorbereiding

Na de opdrachtverstrekking gaan wij jouw project in ons Tekla-3D-tekenpakket modelleren. Onze tekenaars en constructeurs zijn gespecialiseerd in het modelleren van casco’s vanuit het 3D Tekla-pakket. Als je ervoor kiest om het casco te laten samenstellen uit onze wanden en vloeren, dan doen we dit op basis van categorie 5. Hierbij nemen wij de verantwoordelijkheid voor het reken- en tekenwerk van het casco, inclusief de stabiliteit.

De projectcoördinator zorgt voor een afgestemd proces. Hij maakt samen met jou de projectplanning en bewaakt de engineeringsvoortgang van je project.

04. Productie

Na akkoord op het tekenwerk wordt het project vrijgegeven voor productie. De afdeling Planning en Logistiek bespreekt met jou het gewenste leveringsschema en op basis hiervan wordt de productie ingepland op een van onze productielocaties.

05. Uitleveren

Op de afgesproken tijd levert de vrachtwagen de gewenste producten en benodigde hulpmaterialen op de bouwplaats.

06. Montageservice

Graag nemen wij de montage voor jou uit handen. Wij werken met vaste partners, waardoor wij snel kunnen schakelen en jouw planning niet in het gedrang komt. Een Heembeton-projectleider begeleidt de montage van de ruwbouw en is jouw aanspreekpunt voor de voortgang en de kwaliteit.

07. Nazorg

Als het gaat om afwerking van de elementen, kozijnassemblage, klachten, of andere zaken op de bouwplaats kunt u ons altijd benaderen zodat ieder casco naar tevredenheid in gebruik kan worden genomen. Onze bouwplaatsbegeleiders kunnen u hierbij van dienst zijn.