Partner voor optimaal bouwen


Samen met onze partners ontwikkelen we woonconcepten die bijdragen aan optimaal wonen voor jouw klant. Als expert in prefab bouwsystemen delen en borgen wij onze kennis graag. Vanaf de voorbereidende fase tot en met de montage, tot en met oplevering van het casco adviseren en begeleiden wij je.

Maar we gaan verder. Daarom gaan wij graag met jou aan tafel zitten om mee te denken aan het ontwikkelen van woonconcepten waarmee jij efficiënt kunt bouwen en je klanten tevreden met het eindresultaat zijn.

Continu investeren in verbeteringen

Voor ons is het continue verbeteren van processen en producten een normale zaak. Het zit in ons DNA. In nauwe samenwerking en met hoge betrokkenheid gaan we met onze klanten proactief aan de slag met nieuwe vragen en marktontwikkelingen om zo onze prefab-oplossingen verder te optimaliseren. Wij zijn gedreven en betrokken om de bouw structureel te verbeteren, zowel in proces als in resultaat.

Duurzaam werken

Wij bouwen aan de toekomst van onze klanten, medewerkers en omgeving. Dit doen we veilig en streven naar zo min mogelijk impact op het milieu. Daarom zijn we onafgebroken aan het onderzoeken hoe wij duurzamer kunnen werken. Benieuwd naar de projecten en verbeteringen die wij hebben doorgevoerd?

Veiligheid staat voorop

Voor ons is veilig werken een doorlopend proces dat nooit stopt. De afgelopen jaren hebben wij forse maatregelen op onze productielocaties en opslagterreinen genomen om de veiligheid voor onze mensen te waarborgen. Om iedereen scherp en betrokken te houden, zijn er wekelijks verplichte cursussen voor de medewerkers en houden wij toolboxmeetings binnen de verschillende teams in de fabriek en op kantoor.

Heembeton is onderdeel van het Ierse CRH concern

CRH (LSE: CRH, ISE: CRG, NYSE: CRH) is het wereldwijd toonaangevende bedrijf op het gebied van bouwmaterialen en heeft circa 78.000 mensen in dienst op circa 3.100 bedrijfslocaties in 31 landen. Het is de grootste bouwmaterialenonderneming in Noord-Amerika, de grootste onderneming in zware bouwmaterialen in Europa en heeft een aantal strategische posities in de opkomende economische regio’s van Azië en Zuid-Amerika.

CRH produceert en levert een reeks geïntegreerde bouwmaterialen, producten en innovatieve oplossingen die in de gehele bouwsector te vinden zijn, van grote projecten voor openbare infrastructuur tot commerciële gebouwen en woonhuizen.

CRH, een Fortune 500-bedrijf, is genoteerd aan de FTSE 100-index, de EURO STOXX 50-index, de ISEQ 20 en de Dow Jones Sustainability Index (DJSI) Europe. De American Depositary Shares van CRH zijn genoteerd aan de NYSE.

Ga voor meer informatie naar www.crh.com