Partner voor optimaal bouwen


Samen met onze partners ontwikkelen we woonconcepten die bijdragen aan optimaal wonen voor jouw klant. Als expert in prefab bouwsystemen delen en borgen wij onze kennis graag. Vanaf de voorbereidende fase tot en met de montage, tot en met oplevering van het casco adviseren en begeleiden wij je.

Maar we gaan verder. Daarom gaan wij graag met jou aan tafel zitten om mee te denken aan het ontwikkelen van woonconcepten waarmee jij efficiënt kunt bouwen en je klanten tevreden met het eindresultaat zijn.

Continu investeren in verbeteringen

Voor ons is het continue verbeteren van processen en producten een normale zaak. Het zit in ons DNA. In nauwe samenwerking en met hoge betrokkenheid gaan we met onze klanten proactief aan de slag met nieuwe vragen en marktontwikkelingen om zo onze prefab-oplossingen verder te optimaliseren. Wij zijn gedreven en betrokken om de bouw structureel te verbeteren, zowel in proces als in resultaat.

Duurzaam werken

Wij bouwen aan de toekomst van onze klanten, medewerkers en omgeving. Dit doen we veilig en streven naar zo min mogelijk impact op het milieu. Daarom zijn we onafgebroken aan het onderzoeken hoe wij duurzamer kunnen werken. Benieuwd naar de projecten en verbeteringen die wij hebben doorgevoerd?

Veiligheid staat voorop

Voor ons is veilig werken een doorlopend proces dat nooit stopt. De afgelopen jaren hebben wij forse maatregelen op onze productielocaties en opslagterreinen genomen om de veiligheid voor onze mensen te waarborgen. Om iedereen scherp en betrokken te houden, zijn er wekelijks verplichte cursussen voor de medewerkers en houden wij toolboxmeetings binnen de verschillende teams in de fabriek en op kantoor.

Heembeton is onderdeel van het Ierse CRH concern

CRH (NYSE: CRH, LSE: CRH) is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor bouwmaterialen die onze wereld bouwen, verbinden en verbeteren. Met ca. 75.800 werknemers op ca. 3.160 locaties in 29 landen is CRH marktleider in zowel Noord-Amerika als Europa.

Als de essentiële partner voor weg- en cruciale nutsinfrastructuur, commerciële bouwprojecten en outdoor living oplossingen, helpt CRH’s unieke aanbod van materialen, producten en diensten met toegevoegde waarde bij het leveren van een veerkrachtigere en duurzamere gebouwde omgeving.

Het bedrijf wordt door beoordelingsbureaus op het gebied van milieu, maatschappij en governance (ESG) tot de sectorleiders gerekend. De aandelen van CRH, een Fortune 500-bedrijf, staan genoteerd aan de NYSE en LSE.

Ga voor meer informatie naar www.crh.com