Tijdsbesparing en minder hijsbewegingen

Door de afmeting van de massieve voorgespannen vloer zijn er minder platen per vloerveld nodig. Dit zorgt voor minder hijsbewegingen en tijdsbesparingen op de bouwplaats. Daarnaast kunnen balkons en galerijen eenvoudig worden gekoppeld met Isokorf® IQlick van Schöck. Consoles of kolommen zijn hiermee niet meer nodig.

Veel ontwerpvrijheid

Zoek je naar een vloer met veel ontwerpvrijheid ten aanzien van de W-installatie? Doordat de vloer is voorzien van sleufsparingen op elke gewenst plek, is er veel flexibiliteit in het aanleggen van de W-installatie. Een zwevende dekvloer is door de hoge geluidsisolatie niet meer nodig.

De appartementenvloer is een massieve voorgespannen vloer van 280mm dik, tot 3 meter breed en sleuven van 120mm diep voor leidingen. Door de voorspanning zijn beuken tot 8,4 meter mogelijk en met de minimale toogverschillen is de afwerking aan plafondzijde beperkt.

Balkons droog aan casco verbinden

Schöck Isokorf is een constructief verankeringssysteem dat bouwdelen thermisch scheidt en daarmee de schadelijke effecten van koudebruggen minimaliseert. De vele, erkende kwaliteiten van Isokorf worden verder versterkt met het toepassen van IQlick. Met een eenvoudige ‘achteraf’ montage, zonder onderstempeling, als grootste voordeel. Vooral de snelheid en eenvoud van monteren op de bouwplaats zijn verbluffend. Meer flexibiliteit voor het bouwproces en een besparing op de bouwkosten zijn het resultaat.

Zonder omkijken bouwen

Wij regisseren voor jou het ruwbouwproces van geïntegreerde BIM-engineering tot en met de montage van het casco. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de voortgang en beperken hiermee het risico op faalkosten. Met de Heembeton casco-oplossing ben je verzekerd van kwaliteit, efficiëntie en een helder proces.

Iets voor jou? Klik hier