Perfect ventilatiekokers en leiding verbergen

De leidingplaatvloer wordt toegepast in zones met leidingen. Het overige deel van de vloerveld wordt dichtgelegd met kanaalplaten. Nadat de leidingen aangebracht zijn, kunnen de leidingsleuven worden gevuld met een zandcementmortel. In de toekomst kunnen de sleuven dan eenvoudig vrijgemaakt worden om aanpassingen in het leidingverloop mogelijk te maken.

Technische uitgangspunten

De leidingplaatvloer is voorzien van een langssleuf en/of een dwarssleuf. Deze sleuven zijn zo breed dat er voldoende ruimte is voor de gebruikelijke verbindingsstukken, bochten en eventuele waterleidingen.

De leidingplaatvloer wordt toegepast in zones met leidingen. Het overige deel van het vloerveld wordt dichtgelegd met kanaalplaten. Nadat de leidingen zijn aangebracht kunnen de leidingsleuven worden gevuld met een zandcementmortel.

Zonder omkijken bouwen

Wij regisseren voor jou het ruwbouwproces van geïntegreerde BIM-engineering tot en met de montage van het casco. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de voortgang en beperken hiermee het risico op faalkosten. Met de Heembeton casco-oplossing ben je verzekerd van kwaliteit, efficiëntie en een helder proces.

Iets voor jou? Klik hier