Toepassing van prefab gevelelementen

Heembeton gevels worden toegepast bij de voor-en achtergevel van je betoncasco. Werk je met een ander bouwsysteem, dan is dit geen enkel probleem.  Wij denken met je mee en zorgen dat onze prefab betonnen elementen perfect aansluiten.

Vrij indeelbaar zonder stabiliteitswanden

Om het aantal verbindingen terug te brengen, kiezen we voor zogenaamde lasverbindingen die vanuit hun hoge constructieve capaciteit extra sterkte en stabiliteit bieden om elk ontwerp mogelijk te maken. Het resultaat is een casco wat volledig vrij indeelbaar is. ​​Er is geen stabiliteitswand nodig, omdat de voor- en achtergevelelementen vanuit het ontwerp zorgen voor de stabiliteit. De lateien en penanten vormen een momentvaste hoek, waardoor een stijf vlak ontstaat.

Zonder omkijken bouwen

Wij regisseren voor jou het ruwbouwproces van geïntegreerde BIM-engineering tot en met de montage van het casco. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de voortgang en beperken hiermee het risico op faalkosten. Met de Heembeton casco-oplossing ben je verzekerd van kwaliteit, efficiëntie en een helder proces.

Iets voor jou? Klik hier