33 woningen Hulakker te Lunteren

  • Locatie: Lunteren
  • Naam: Hulakker
  • Aantal: prefab elementen
  • Type woning: woningen
  • Bouwbedrijf: Heijmans

In Lunteren komt de nieuwe wijk Hulakker. Dit nieuwbouwproject maakt onderdeel uit van de Westzoom Lunteren en is een vervolg op ’t Hoefje, Zandscheer West en Haverkamp. Hulakker wordt een fijne plek om te wonen. Hier staan het dorpse karakter van Lunteren en de landelijke omgeving centraal. Er komen woningen voor starters, gezinnen, singles en ouderen in een mix van huur- en koopwoningen. In Hulakker voelt iedereen zich thuis.

 

In samenwerking met  aannemer Heijmans Huizen monteren wij op dit moment 33 woningen, bestaande uit 27 rijwoningen en 6 twee-onder-eenkapwoningen.  Voor dit project leveren wij het complete casco (begane grond, vloeren, wanden, gevels en de verdiepingsvloeren).

Op 1 maart 2024 is onze montagebedrijf Viersprong Prefab Montage gestart met het monteren. De montage verloopt voorspoedig. De verwachting is dat de montage ca. 3,5 week in beslag neemt.

Snelle montage, een hogere kwaliteit, lagere kosten, minder transport, minder stikstofuitstoot en een veiligere werkomgeving. De voordelen van prefab cascobouw zijn inmiddels breed bekend bij aannemers en opdrachtgevers. Deze manier van bouwen is nog steeds ongekend populair. Zowel voor appartementengebouwen, kantoren als ook voor de utiliteitsbouw.