Over Heembeton:

Als expert in prefab bouwsystemen creรซren wij met onze innovaties en diensten, waarde voor onze relaties. Samen met onze partners ontwikkelen we woonoplossingen die bijdragen aan optimaal en duurzaam wonen. Vanaf de voorbereidende fase, de montage tot en met de oplevering van het casco, adviseren en begeleiden het bouwproces. Hierin staan partnerschap, continu verbeteren en duurzaam werken voorop.

Heembeton is onderdeel van de beursgenoteerde en wereldwijd opererende CRH Company. Op onze locaties in Lelystad en Veenoord produceren wij prefab betonnen wanden, gevels en overige elementen voor de woning, appartementen- en utiliteitsbouw. Meer informatie over Heembeton vind je op: https://www.heembeton.nl.

 

Als Teamleider Verkoop Binnendienst bij Heembeton ga je aan de slag met een team bestaande uit het calculatieteam en verkoopondersteuning vanuit ons kantoor in Lelystad. Je zorgt ervoor dat procedures en doelstellingen behaald worden en dat de klantwens gerealiseerd wordt. Mocht het nodig zijn calculeer je zelf ook projecten. Jouw team bestaat uit circa vijf medewerkers.

Wat ga je doen?
* Je coรถrdineert werkzaamheden en prioriteiten, bewaakt de productiviteit en ziet toe op de kwantiteit en kwaliteit van het werk.
* Je brengt oplossingsgerichte adviezen uit naar klanten en collegaโ€™s over de mogelijkheden van de Heembeton producten.
* Je onderhoudt interne contacten met diverse afdelingen gericht op planningsvraagstukken en afwijkingen van opdrachtbevestigingen.
* Daarnaast voer je voortgangs-/beoordelingsgesprekken en beheer je ziekteverzuim en verlofaanvragen.
* Ook neem je het initiatief met betrekking tot optimalisatie van de werkprocessen en faciliteiten.
* In samenwerking met de Manager Sales & Marketing stel je richtlijnen op voor de interne werkinstructies en werk je deze uit.

Wat neem jij mee?
* Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau met voorkeur in de richting van Bouwkunde of Civiele Techniek.
* We vinden het fijn als je eerdere werkervaring hebt opgedaan in een bouw gerelateerd bedrijf.
* Je kunt bouwtechnische tekeningen lezen en beoordelen.
* Je bent in staat om calculaties te maken en je hebt kennis van bijbehorende computersystemen, zoals Axapta, Solibri of gelijkwaardige programmaโ€™s.
* Tot slot woon je op reisafstand van Lelystad.

Hierin herken jij jezelf
* Je beschikt over analytische, communicatieve en coรถrdinerende vaardigheden.
* Je weet wat je kunt en weet dit op alle niveaus te communiceren.
* Je bent oplossingsgericht, kunt adhoc schakelen en je weet het overzicht te houden.
* Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.

Wat kan je van Heembeton verwachten?
* Een open werkomgeving waarin we samen staan voor groei, initiatief en ontwikkeling.
* Betrokken collegaโ€™s die zich inzetten om samen de beste resultaten te behalen.
* Doorgroeimogelijkheden binnen CRH-bedrijven.

Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan en wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Stuur dan je cv naar Cathy Veldman: c.veldman@heembeton.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost van Assem. Hij is bereikbaar per e-mail: j.vanassem@heembeton.nl of via telefoonnummer +31 622 110 978.