Wij zijn deelnemer van de Bewust Veilig Dag!

Vandaag 30 maart, Bewust Veilig Dag, nemen wij de gelegenheid om iets meer te vertellen over onze HSE-afdeling. Wat doet een HSE-afdeling precies om de veiligheid te waarborgen binnen de productielocaties van Heembeton?

De HSE-afdeling binnen Heembeton houdt zich bezig met alles op gebied van  Health  Safety en Environmental (HSE). Zij adviseren en ondersteunen de plant(managers) bij de vraagstukken op deze werkgebieden. De plant en de HSE-officers werken samen om een zo veilig mogelijke werkplek te creëren en samen verbeteringen door te voeren.

Bij Heembeton is veiligheid de hoogste prioriteit! Dus ook wij blijven erop hameren, want een ongeval zit in een klein hoekje en zeker in een drukke werkomgeving moeten we scherp blijven op alle maatregelen omtrent de veiligheid van onze werknemers. Dat doen we samen! Door middel van trainingen, workshops en oefeningen leren we om elkaar aan te spreken op houding en gedrag en leren we van incidenten. Op deze manier werken we samen aan een incidentvrije werkomgeving.